Schoonmaakbedrijf Vidia

De Schoonheid van ...

Wat wij aanbieden.


Wij zijn een allround bedrijf dat voor u een compleet schoonmaakplan op maat kan verzorgen. Hierin kan gedacht worden aan de dagelijkse schoonmaak, maar ook aan glasbewassing, levering van sanitaire voorzieningen en materialen en alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden bij diverse calamiteiten. Daarnaast biedt Schoonmaakbedrijf Vidia tapijtreiniging en -onderhoud en de conservering van harde vloeren.


Algemene werkzaamheden

Het merendeel van onze dienstverlening bestaat uit reguliere en/of periodieke schoonmaak van diverse objecten. Tevens verzorgen wij ook eenmalige schoonmaak. Het overgrote deel van de schoonmaakwerkzaamheden worden uitgevoerd in Den Haag en omstreken. Hierbij kan gedacht worden aan vele kantoren, trappenhuizen, scholen en overige bedrijfsgebouwen die dagelijks vakkundig worden schoongemaakt.

Met gemotiveerd personeel wordt uw pand zorgvuldig schoongemaakt. Schoonmaakbedrijf Vidia zorgt hiermee voor een optimale schone werkplek. De frequentie hiervan zal in nader overleg zijn.


Glasbewassing

Schoonmaakbedrijf Vidia zorgt voor een optimale schoonmaak door middel van het zemen van de ramen zowel aan de buiten- als binnenzijde. Dit gebeurt nog steeds op de traditionele wijze als mede het zogenaamde "Tukker"systeem waarbij met geïoniseerd water onder druk wordt gereinigd.


Vloerconservering

Voor de conservering van harde vloeren zoals linoleum, marmer, travetin en leisteen biedt Schoonmaakbedrijf Vidia een theroplastisch conserveringssysteem aan. Met dit systeem hoeft de beschermlaag op de harde vloeren niet langer elk jaar te worden gestript en vervangen. Het aanbrengen van de unieke plasticiden gebaseerde waslaag biedt de volgende voordelen:


  • Langere levensduur van de harde vloeren
  • Arbeidsbesparend, dus goedkoper!
  • Vuilafstotend
  • Zorgt voor altijd een mooie glans


Tapijtreiniging

Ook voor tapijtreiniging bent u bij Schoonmaakbedrijf Vidia bij het goede adres. Door middel van apparaten die werken met stoom zal u een optimaal resultaat behalen. Des gewenst kunnen wij daarna een beschermlaag aanbrengen, waardoor uw tapijt minder snel vervuild raakt.