Schoonmaakbedrijf Vidia

De Schoonheid van ...

Even voorstellen..


Schoonmaakbedrijf Vidia bestaat al meer dan 45 jaar en is hierdoor een begrip in Den Haag. Wij zijn DE specialist op het gebied van schoonmaakonderhoud van gebouwen en objecten. Wij leveren eerlijke, betaalbare en betrouwbare schoonmaakdiensten voor op de werkvloer. Betrouwbaarheid staat bij ons op nummer 1! 

Wij werken altijd met dezelfde medewerker(s) per project. Bij Schoonmaakbedrijf Vidia draait alles om efficiency. Het leven is te kort om schoon te maken, dus waarom legt u uw poetszorgen niet in onze handen?Missie van Schoonmaakbedrijf Vidia

Wie vindt het niet fijn om in een schone werkomgeving te werken?

Daar zorgt Schoonmaakbedrijf Vidia voor! Kwaliteit, Klantgerichtheid en Betrouwbaarheid staat bij Schoonmaakbedrijf Vidia centraal. Wij kijken naar de wensen en behoeften van de klant en hier wordt keer op keer op ingespeeld.

Er wordt uitsluitend gewerkt met gescreend, gemotiveerd en goed geïnstrueerd personeel. Dagelijks komt dezelfde schoonmaker bij uw bedrijf. Schoonmaakbedrijf Vidia waarborgt kwaliteit en richt zich op het bouwen van een prettige en langdurige samenwerking.Visie van Schoonmaakbedrijf Vidia

Schoonmaakbedrijf Vidia ziet zichzelf in de toekomst als een bedrijf dat gestaag zal blijven groeien. Dit kan gezien worden zowel kwalitatief als kwantitatief. Wij zullen ons altijd willen verbeteren en dat zullen wij ook zeker in de toekomst blijven doen. Daarnaast hechten wij grote waarde aan optimale communicatie met de opdrachtgever en tussen de medewerkers onderling.